Over mij

Wie ben ik

Aangenaam, Mascha Boeser (1975), woonachtig te Amsterdam, waar ik gelukkig ben met mijn partner Peter. 

In mijn leven ben ik tegen de nodige uitdagingen aangelopen. Als gevoelig meisje van gescheiden ouders duurde het een tijd voordat ik stevig op mijn benen stond. Mede daarom heb ik een passie ontwikkeld voor alles wat te maken heeft met zelfontwikkeling en heling.

Studeren is hierbij ook altijd een grote vreugde geweest. Naast mijn vorige werk als tolk Gebarentaal (zzp) heb ik daarom veel trainingen en studies gevolgd. Ik ben op hbo/wo-niveau opgeleid tot Integratief counselor bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie te Amsterdam en rond op dit moment mijn studie tot hypnotherapeut af. Hier heb ik  ook het diploma Psychosociale en Medische Basiskennis behaald (CPION erkend). 

Daarnaast ben ik afgestudeerd als hermetisch filosoof (MA), wat betekent dat ik me bezighoud met filosofie op het vlak van religie en mystiek. Tijdens deze masterstudie aan de Universiteit van Amsterdam richtte ik me voornamelijk op het werk van Carl Gustav Jung, een van de belangrijkste leerlingen van Sigmund Freud.

Mijn eigen zoektocht in het leven heeft me langs veel verschillende wegen geleid. Uiteindelijk heb ik in yoga en in de leer van Jung mijn heil gevonden. Net als Jung ben ik er heilig van overtuigd dat veel problemen die wij ervaren, te maken hebben met een disconnectie. Een disconnectie met onszelf en met een hogere macht of een dieper zelf. We zijn onszelf dan als het ware ‘kwijt’.

Door contact te maken met dit diepere zelf ga je weer voelen waar je voor leeft. Met Jungiaanse technieken uit hypnose begeleid ik jou om weer verbinding te maken met deze innerlijke wereld, waar je jezelf weer vindt, je diepste verlangens en je hulpbronnen.

Ik ben ervan overtuigd dat jouw lichaam en geest één geheel is. De klachten die je voelt in je lichaam hebben een directe link met wat er zich in je geest afspeelt, en andersom.  Dit heb ik zelf ervaren tijdens de driejarige studie Transformatieve yoga, die ik in 2022 heb afgerond bij yogaschool Sai Mithra te Amsterdam. Wanneer het past geef ik je een yogahouding mee om jouw proces te ondersteunen.

Graag zet ik al mijn ervaring, kennis en liefde in om jou te begeleiden op jouw pad naar een (nog) fijner leven.

Welkom, leuk dat je mijn website bezoekt. Ik moet je erop wijzen dat ik op mijn website gebruik maak van cookies. Je kunt erover lezen in mijn privacyverklaring