Registratie

Als coach en counselor ben ik aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidsdienst (NFG) met als registratienummer 9727, vakgroep VPMW. Zie ook: https://de-nfg.nl/index.html

Ook ben ik ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg met licentienummer 230251R en val ik onder hun Tuchtrecht (zie https://www.tcz.nu/). Het klachtrecht zoals beschreven in de Wkkgz, Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg, is door de beroepsvereniging (NFG) geregeld.

De praktijk is met de naam ‘Mascha Boeser Coaching & Counseling’ geregistreerd bij het landelijk informatiecentrum van de zorgverzekeraars, Vektis, en opgenomen in het Algemeen Gegevens Beheer Zorgverleners, AGBZ, met als persoonlijke AGB-code 90115991 en de praktijk AGB-code 90092468.

Bij de Kamer van Koophandel is de praktijk onder de naam ‘Mascha Boeser Coaching & Counseling’ geregistreerd met het KvK nummer: 34350971.

Welkom, leuk dat je mijn website bezoekt. Ik moet je erop wijzen dat ik op mijn website gebruik maak van cookies. Je kunt erover lezen in mijn privacyverklaring