Tarief en betaling

Ik ben gediplomeerd Integratief counselor en hypnotherapeut.
Mijn tarief is €85 per sessie. Een sessie duurt gemiddeld 60 tot 75 minuten.
Ik heb vrijstelling van BTW.

Bij annulering binnen 24 uur breng ik de helft van het bedrag in rekening.

Kijk voor meer informatie ook in de algemene bepalingen. Je vindt deze onder het kopje algemene informatie. 
De betaling kan ter plekke contant of via een betalingsverzoek worden voldaan.   

Vergoedingen
Wanneer je bij jouw zorgverzekeraar een aanvullende verzekering hebt, is het mogelijk een deel van de therapiesessies vergoed te krijgen, vaak tot het maximum van een bepaald bedrag. Afhankelijk van de zorgverzekeraar vallen de sessies in het pakket alternatieve zorg/hulpverlening, additieve zorg/therapie, of complementaire psychologische hulpverlening.
Dit geldt alleen voor (hypno)therapie; coachingsessies vallen hier niet onder.

Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Op de sites van de zorgverzekeraars is veelal een lijst van erkende beroepsverenigingen voor de aanvullende vergoeding te vinden. Ook via de site https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/alternatieve-geneeswijzen kun je vinden welke zorgverzekeraars deze therapie vergoeden.

Praktijkadres: 
Wittenburgergracht 189
1018 ZK te Amsterdam

Welkom, leuk dat je mijn website bezoekt. Ik moet je erop wijzen dat ik op mijn website gebruik maak van cookies. Je kunt erover lezen in mijn privacyverklaring